INTRODUCTIEDAG ALS VERSNELLER VAN JULLIE INTERNE NETWERK?

Nieuwe medewerkers kennen nog maar weinig mensen binnen de organisatie. Hierdoor kunnen ze niet meteen hun volledige potentieel laten zien.

Verbind ze met elkaar, collega’s en met het grote doel van de organisatie. Deze aanpak zorgt voor meer verbinding op de introductiedag en geef nieuwe medewerkers een kick-start.

  • Nieuwe medewerkers leren elkaar snel kennen

  • Ze delen wat hun unieke inbreng is en hoe ze gaan bijdragen

  • Zowel online als offline

  • Zo starten nieuwe medewerkers met een krachtig intern netwerk


Team foto

Interactie en netwerken

Introductiedagen kun je op allerlei manieren inrichten. Vaak zien we dat een introductiedag vooral is ingericht voor het zenden van informatie van organisatie naar nieuwe medewerkers. En dat is jammer. Als je de introductiedag gebruikt voor interactie en netwerken ben je de nieuwe mensen in je organisatie veel beter van dienst. Dat wil overigens niet zeggen dat je helemaal geen informatie kunt overbrengen, maar ook op dat onderdeel is het van belang om na te denken over de vorm waarin je dat doet. Interactieve vormen van informatie overbrengen zorgen ervoor dat deze informatie veel beter wordt opgenomen. Waar wacht je op? Bouw jullie introductiedag om naar een interactieve bijeenkomst vol netwerkmogelijkheden.


Reacties van deelnemers


Cases en blogs


Reacties op social media


Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je graag eens doorpraten over wat we kunnen betekenen voor jullie introductiedag? Of wil je een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.