Het was TOP!

Het was TOP! We hebben ze gebruikt om te verbinden tussen onze medewerkers (leverancier) en de collega’s van ABN AMRO (onze klant).

Maurice - Welten

Toren in dubioMuriel Maasshop
Zeer positief ervaren

Het elkaar weerzien in de 'nieuwe setting' dat heb ik als zeer positief ervaren. De eerste ervaringen met elkaar uitwisselen over zelforganisatie en hoe dit werkt binnen jouw MDT/Dedicated team.

Deelnemer - ABN AMRO Square Noord-Oost Groningen

Lekker modern

De opzet was super. Lekker modern en een anders dan anders. Omdat ik de indruk had, dat er veel collega's niet aanwezig waren, is het misschien een volgende keer leuk om van tevoren een tipje van de sluier te laten zien. Triggert mensen om te komen.

Deelnemer - ABN AMRO Square Noord-Oost Groningen

Super leuk initiatief

Een super leuk initiatief en wat mij betreft zouden we hier nog meer momenten mee kunnen vullen! Mooi om de matchmachine ook met mijn eigen team te gaan doen! Is dat mogelijk?

Deelnemer - ABN AMRO Square Noord-Oost Zwolle

Teambuilding

Wij hadden de spellen vandaag nodig tijdens onze studiedag met het team als een onderdeel van onze teambuilding. Het was een leuke, actieve en andere manier om wat aan de teambuilding te doen. We gaan het zeker vaker inzetten.

Monique - CBS de Fontein

Toren in dubioMuriel Maasshop
Zoek naar nog meer verbinding

Tip: Zoek naar nog meer verbinding. Nog meer het prive laten verweven met zakelijk er moet gevoel komen mensen moeten meer hun emoties laten tonen. Geef hiervoor meer vrijheid. Laat zien dat kwetsbaarheid helemaal niet slecht is.

Deelnemer - ABN AMRO Square Zuid-West

Erg waardevol

Bijeenkomst was erg waardevol!! Voor herhaling vatbaar. Deze weg blijven volgen, tot aan een geslaagde fusie!

Deelnemer - Kick-off fusie Woningcorporaties St Jozef en De Kleine Meierij

Great set up

Great set up of the day to connect! We need to keep connecting, this was great, but we should not think that we are done connecting now. It will be good to meet Functional Team face-to-face at least once every year or 2 years.

Deelnemer - DSM BiS Event 26 – 29 June Berlin