Cart 0

Het is onze ambitie om de magische kracht van verbinding door te geven aan werknemers wereldwijd.

 

Het Yes! We Connect team

FILE1692.jpg

Kansenmaker

Verteller

Connector

In diverse buitenlanden heb ik mensen ontmoet die totaal anders aankijken tegen de wereld dan ik. Maar ook als ik sta te praten met een ouder op het schoolplein word ik soms geraakt door een bijzonder inzicht of ervaring. Dat is de magie van connectie! De drive voor mijn werk. Ik vind het gaaf om te merken dat het werk dat ik doe impact heeft. Als ik terug hoor dat mensen zich meer verbonden voelen met hun collega’s dan geeft dat echt een kick.

Doordenker

Mooimaker

Maven

Vanuit het niets iets maken dat is altijd al mijn drijfveer geweest. Het blijft fascinerend om te doen. Iets helemaal uitdenken, ontwerpen, realiseren en dan je idee in gebruik zien en feedback krijgen. Heeft het de verwachte impact, zijn de gebruikers enthousiast, verrast, geactiveerd? Iedere keer weer is het uitdagend om te creëren en te blijven verbeteren. En nieuwe ideeën blijven altijd weer komen. Enthousiaste deelnemers wakkeren de bevlogenheid aan om onze tools steeds leuker, slimmer en super effectief te maken.

Nieuwsgierig

Sfeermaker

Doorpakker

Met Yes! We Connect komen wij bij veel verschillende bedrijven over de vloer. Iedere keer kunnen wij met tips, tricks en tools zorgen voor meer verbinding op de werkvloer. Het verschil maken, hoe klein of groot ook, dat is waar ik blij van word. Nieuwsgierig zijn naar het verhaal van onze klanten (én collega’s), een toffe werksfeer en samen, vanuit eigen overtuiging, werken aan het doel van de organisatie. Dat gun ik onze klanten; bij Yes! We Connect zit dat namelijk wel goed!
 

Gedreven

Avontuurlijk

Nieuwsgierig

Als projectleider bij Yes! We Connect houd ik me bezig met het organiseren van inspirerende evenementen. De combinatie van het voorbereiden van deze evenementen én uiteindelijk bij de evenementen aanwezig zijn, maakt het werk afwisselend. Het is waardevol om het resultaat te zien: een betekenisvol event waarbij de deelnemers zich meer verbonden voelen met elkaar en samen vooruit kunnen. Ik vind het dan ook ontzettend leuk en belangrijk om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

Vrolijk

Generalist

Geïnteresseerd

Als je Triviant zou combineren met een dropping, dan heb je mijn favoriete spel te pakken. Ik vind veel interessant en voel me snel op mijn gemak in allerlei situaties. Bij Yes! We Connect zet ik deze eigenschappen in als projectleider. Samen met verschillende betrokkenen in vaak korte tijd bouwen aan een evenement, geeft me energie én een gevoel van verbondenheid. Ik ben blij wanneer ik dat laatste tijdens events ook zie bij de deelnemers: geïnspireerd en gemotiveerd om met elkaar (verder) aan de slag te gaan.

Enthousiast

Motiverend

Recht door zee

Ik houd van het vertellen van verhalen. Vroeger las ik mijn favoriete boeken het liefst hardop voor. Want een goed verhaal kan mensen doen nadenken, veranderen, in beweging brengen en verbinden. Als presentator en marketeer bij Yes! We Connect probeer ik dat ook te doen en mensen de tools aan te reiken om ook hun verhaal met elkaar te delen. En als zij dan een connectie ervaren, is mijn dag geslaagd.
 

Positief

Creatief

Sociaal

Bij alles wat ik doe probeer ik mensen te openen, zodat ze meer gaan delen, eventueel met mij, maar vooral met elkaar. Als ik zie en voel dat er een gesprek ontstaat, geeft dat energie. Als presentator bij Yes! We Connect krijg ik die energie ook! Elke keer weer een groep mensen mogen inspireren, enthousiasmeren en verbinden is een uitdaging, maar bovenal een feestje! Dat gaat nooit vervelen.

Loyaal

Teamplayer

Perfectionistisch 

Het werk wat wij doen bij Yes! We Connect is voor mij uitdagend, omdat we blijven innoveren. Sinds de dag dat ik ben begonnen heeft die innovatie nog niet stil gestaan. Dit zorgt ervoor dat ik mij als persoon ook moet blijven ontwikkelen en dat voelt goed. Zo blijf je het beste uit jezelf halen. Het vertrouwen wat er binnen het team is zorgt voor een ontzettend fijne werksfeer. Hierdoor is het een feestje om met elkaar aan het werk te zijn en om keer op keer de beste kwaliteit te leveren voor de klant!

Creatief

Autodidact

Sociaal

Mensen met elkaar in verbinding brengen is het leukste wat er is. Door zowel voor als achter de schermen te werken, krijg ik het hele proces mee. Ik maak een vragenset, mensen vullen het in en later komen we elkaar weer tegen op een evenement. Zij als deelnemers, ik als matchmaker. Als matchmaker ben je ieder keer opnieuw getuige van het prille begin van nieuwe en waardevolle connecties. Mensen die elkaar nog niet goed kennen aan elkaar matchen om ze vervolgens vol enthousiasme in gesprek te zien raken, dat maakt het werk fantastisch.
 

Onze Connected Company

Yes! We Connect werkt vanuit het connected company principe. We verbinden ons niet alleen met onze klanten; de leiders, organisatoren en medewerkers van de organisaties waar we voor werken. We werken ook samen met trainers, coaches en adviseurs, met evenementenbureau’s en fusiebegeleiders, met bouwers van sociale internetsystemen en onboarding apps. We werken intensief samen met een aantal partners om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Superspecialisten die ons in staat stellen om zelf focus te leggen op ons eigen werkveld. Hier vind je onze belangrijkste partners in uitvoering:

Efficiency Online

Efficiency Online ontwikkelt en realiseert de software waarop onze programma’s en tools draaien. Op het gebied van backoffice systemen zijn ze de absolute experts. We ontwikkelen continu door met elkaar. Kan niet bestaat niet! Onze Masters in IT.

Airsolid

Airsolid bedenkt en bouwt slimme klantinteracties voor een krachtige frontend. De Yes! We Connect huisstijl en frontend van onze online tools is door Airsolid ontwikkeld. Samen werken we aan de doorontwikkeling van onze interactie met klanten en deelnemers. Chiefs of Customer Interaction.

Hustle Creatives

Hustle is een team van 15 strong individuals met uiteenlopende expertises die elkaar versterken. Ze maken voor ons toffe helder filmpjes over wat we doen, ze schieten ervaringen van onze deelnemers en zorgen ervoor dat onze website goed vindbaar is.


Match Makers

Tijdens de bijeenkomsten waar we actief zijn kom je ook vaak onze Match Makers tegen.
Vanaf de inloop brengen ze de kennismaking op gang.


Op sociale media delen we meer over onze events, inzichten en avonturen.