CASE: Provincie Gelderland

CASE IN HET KORT

Klant: Provincie Gelderland
Deelnemers: 1500 medewerkers
Periode: lopend sinds oktober 2016
Doel: Voorbereiding op de overgang naar de nieuwe locatie en een nieuwe manier van werken.

In 2017 verhuist Provincie Gelderland naar een prachtig nieuw pand. Er is veel ruimte ingebouwd voor ontmoeten. Het programma Gelders Werken heeft als doel om de organisatie zo goed mogelijk voor te bereiden op de overgang naar de nieuwe locatie en een nieuwe manier van werken. In de vijf maanden voorafgaand aan de verhuizing worden staat elke maand een thema centraal. Hieromheen worden diverse workshops en kennissessies georganiseerd. Elke workshop en sessie levert ook weer puzzelstukjes op voor het Gelders Werken.

Yes! We Connect levert het online platform waarop de communicatie en organisatie van het programma plaatsvindt. Als je jezelf aanmeld voor het platform wordt je gevraagd om twee vragen te beantwoorden. De antwoorden, die je hier geeft, leiden tot een voorstel voor het volgen van passende workshops. Maar je kunt hier natuurlijk ook vanaf wijken en voor andere of geen workshops kiezen.

Via het platform heb je ook de mogelijkheid om een persoonlijk profiel te maken en meer te ontdekken over je collega’s. Ook dit is de opmaat naar het nieuwe pand, waar ontmoeten het uitgangspunt is. Op het platform volgt iedereen de ontwikkeling van de Gelders Werken puzzel.