Succesvolle verandering? Het begint met verbinding!

Wat wil je bereiken?
Bij een fusie, reorganisatie, nieuwe strategie of cultuurtraject wil je vanaf de start de energie vinden om met elkaar meters te maken.

De uitdaging
Iedereen in de actiestand krijgen, dat gaat niet vanzelf.

Yes! We Connect aanpak
Een energie opwekkende methode waarbij verbinding ontstaat tussen de persoonlijke motivaties van de medewerkers en de ambitie van de organisatie. Zo ga je met elkaar in dezelfde richting!Reacties over veranderen met Yes! We Connect

It's almost one year since we launched our entirely new agile way of working. Time to share our knowledge, experiences & learnings. We're proud and still learning every day. Tribedays ING Nederland, 23 and 24 May 2016.

Thank god it's #tribeday #teambuilding #jenga #werkenbijING

Een foto die is geplaatst door WerkenbijING (@werkenbijing) op

Om de recente fusie tussen SURF en SARA met onze (nieuwe) werkmaatschappijen te vieren hebben we het Connect programma ingezet voor een groep van 250 medewerkers. Zelfs onze meest sceptische medewerkers vonden het een prettige bijeenkomst. We hebben samen veel gelachen en zijn ook nog nieuwe dingen over elkaar te weten gekomen. We hebben echt het idee dat het kennismaken in deze vorm een bijdrage levert aan de toekomstige samenwerking binnen de nieuwe SURF-organisatie. Dit smaakt naar meer!
— Maryse Laseroms, Corporate Communicatieadviseur SURF
Diverse collega’s waren best wel sceptisch voor deze bijeenkomst. Er is de laatste jaren al zoveel verandert. Maar de reacties zijn nu achteraf erg positief. Iedereen is blij met het verloop. De sfeer is goed en dat is waar we op gehoopt hadden. Bedankt voor de inspanningen!
Wij en de collega’s hebben een interessante én leuke avond beleefd!
— Rianne van Zanten, Rabobank Oss-Bernheze
Ontzettend mooi om te zien dat we dit op zo’n korte termijn met elkaar hebben kunnen realiseren. Waarvoor dank! We krijgen ook veel enthousiaste reacties op de badges en jullie presentaties. Leuk! Een groot compliment aan jullie.
— Frans Mooijman, HR Domestic NL ING


MEER WETEN?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Neem contact op met Frank. Hij kan je er alles over vertellen en denkt graag met je mee.
Bel op 06-41189753 of mail frank@yesweconnect.nl

BROCHURE & PRIJSLIJST

In de brochure vind je de aanpak, praktische info en prijsopbouw van het Yes! We Connect programma.