KRACHTIG LEIDERSCHAP? HET BEGINT MET VERBINDING!

Top Management bijeenkomst

Kennen de top-managers in jouw organisatie elkaar? Heerst er een goede en veilige sfeer? Weten ze elkaar te vinden als het erop aankomt? Steunen ze elkaar? Als de samenwerking op dit niveau niet stroomt, loopt het ook in de organisatie vast. Met deze aanpak maak je van jullie top-management dag een echte verbindingssessie. Daar krijgt iedereen energie van!

  • Ontdek elkaars wereld. Wat vind je belangrijk? Waar loop je warm voor?

  • Leer elkaar kennen. Persoonlijk en professioneel.

  • Maak meer impact in de organisatie door beter samen te werken.


Team foto

Persoonlijk en professioneel kennismaken

Onbekend maakt onbemind. Dat geldt ook op het niveau van de (top) managers van jullie organisatie. Daarbij komt, dat je als leiders het voorbeeld geeft voor de rest van de organisatie. Aan de slag dus met een stevige kennismaking. Zowel persoonlijk als ook professioneel. Daar komt veel positieve energie bij vrij. Die energie kun je gebruiken om de samenwerking een flinke impuls te geven. Het is mooi om een reeks bijeenkomsten op te hangen aan het thema verbinding. Bijeenkomst 1 is dan gericht op kennismaking. Bijeenkomst 2 is meer gericht op kennisdelen met elkaar. En de 3e bijeenkomst kan gaan over een gemeenschappelijk beeld van de onderlinge samenwerking.




Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je weten wat we voor jullie Top-management dag kunnen betekenen? Of wil je een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.