MET DEZE TOOLS ZORG JE ZELF VOOR MEER VERBINDING IN JULLIE WERK

Bij de bestelling van de tools leveren we alle benodigde materialen en een duidelijke handleiding voor het gebruik. Ook is het mogelijk om jou en/of je collega’s te trainen bij het gebruik. We komen dan langs voor een train-de-trainer-sessie bij jullie op kantoor.

Als je vragen hebt over de inzet van de tools, bel ons dan even op 030-2673960.

Persoonlijke badges & favorieten quiz....

Maak echt verbinding binnen je team of groep. Met deze persoonlijke badges en favorieten quiz zorg je er op een verrassende manier voor dat iedereen elkaar beter leert kennen. Een super start voor jullie eerstvolgende bijeenkomst.

€ 17,50 p.p. vanaf 30 personen

Jouw bijdrage aan de purpose

De PURPOSE ronde is een krachtige tool voor kick-off meetings. Start je met een nieuw project of trap je samen het nieuwe jaar af, zet dan deze ronde in om onderling uit te wisselen wat ieders bijdrage is aan het grote doel van de organisatie.

€ 50 per pakket voor 10 personen

Schatgraven

Een werkvorm om de expertises van medewerkers naar boven te halen. Jouw unieke bijdrage kan van grote waarde zijn voor ons allemaal. Wat breng jij in?

€ 50 per pakket voor 10 personen

 

Toren in dubio

Elkaar beter leren kennen? Speel met je team Toren in dubio. Haal om de beurt een steen uit de toren en geef antwoord op de vraag op jouw steen. 

€ 48,50 per stuk

Stel je voor

Tijdens de STEL JE VOOR ronde neem je een interview af om elkaar beter te leren kennen. Door een aantal grote vragen door te nemen en de tijd te nemen om echt naar elkaar te luisteren, kom je in korte tijd veel over elkaar te weten.

€ 50 per pakket voor 10 personen

Deel je ervaringen

Tijdens de DEEL JE ERVARINGEN help je elkaar verder door kennis, contacten en ervaringen te delen. 

€ 50 per pakket voor 10 personen

 

Coffee Dates

Coffee dates: een leuke give-away voor het versterken van verbinding.

€ 4 per stuk

Curiosity connects

Curiosity Connects is een leuke werkvorm voor een kennismakingsrondje, waarin je een aantal verrassende zaken over elkaar te weten komt.

Being a detective

Being a detective is een leerzame en leuke oefening in de kunst van het luisteren. Je hoort zoveel meer als je luistert zonder te onderbreken.