JE TEAM EEN BOOST GEVEN? ONTDEK ELKAARS WERELD!

De samenstelling van teams wisselt steeds vaker. Voor de samenwerking in het team is het van cruciaal belang om inzicht te hebben in overeenkomsten die je met elkaar deelt en vooral ook de punten waarop je verschilt. Overeenkomsten zorgen voor een gevoel van verbinding bij elkaar. Inzicht in verschillen leidt tot respect voor elkaar. Dit is de basis voor een succesvolle samenwerking. Met dit teamkennismaking programma geef je de samenwerking in je team een impuls.

  • Leer de mens achter de collega kennen. Wat vind je belangrijk? Waar loop je warm voor?

  • Ontdek ieders bijdrage. Waar ben je goed in? Welke ervaringen breng je mee?

  • Dan is samenwerken nog leuker en impactvoller.


Team foto

Elkaar op een andere manier leren kennen

Met de ene collega klikt het beter dan met de andere. Dat klopt natuurlijk, maar dat is niet altijd terecht. Na een teamkennismaking horen we vaak dat collega's elkaar op een andere manier hebben leren kennen. Er blijken meer overeenkomsten te zijn, dan je vooraf zou denken. Als teams te weinig tijd besteden aan kennismaking, is de onderlinge verbinding niet sterk. En daar kun je in de samenwerking op vastlopen. Na de Yes! We Connect teamkennismaking horen we van 90% van de mensen dat ze meer zin hebben om met elkaar aan de slag te gaan. Go team!
Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je weten wat we voor jullie teambijeenkomst kunnen betekenen? Of wil je een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.