STRATEGIE IN ACTIE ZETTEN? WERK VANUIT VERBINDING!

Strategie bijeenkomst

Hoe krijg je iedereen mee op de nieuwe koers? Hoe zorg je ervoor dat jullie strategie een succes wordt? Begin dan bij de mensen, want zij moeten het gaan doen. Maak verbinding met elkaar en met het strategische doel dat jullie geformuleerd hebben. Laat iedereen zelf aangeven wat zijn/ haar bijdrage is. Dan komt de strategie tot leven.

  • Leer elkaar (nog beter) kennen. Zowel persoonlijk als professioneel.

  • Verken samen het strategische doel

  • Ontdek ieders bijdrage aan dit doel.


Team foto

Waar kan iedereen het beste een bijdrage leveren?

Als leiders van een organisatie of onderdeel luister je naar klanten en medewerkers en kom je tot de formulering van jullie strategie. Richting bepalen is aan de leiders. Hoe deze strategie tot leven komt, kun je het beste met elkaar bepalen. En dat begint bij de mensen. Wie hebben we in huis. Wat is ieders kracht en ambitie. En waar kan iedereen dan het beste een bijdrage leveren om de strategie uit te voeren. Als je dit met elkaar in kaart breng, ga je zien waar je met elkaar sterk bent en waar er misschien nog iets moet gebeuren. Met deze aanpak hebben we al verschillende organisaties geholpen om hun strategie in actie om te zetten. Zijn jullie de volgende?
Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je weten wat we voor jullie strategiebijeenkomst kunnen betekenen? Of wil je een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.