Ontzettend mooi om te zien dat we dit op zo’n korte termijn met elkaar hebben kunnen realiseren. Waarvoor dank! We krijgen ook veel enthousiaste reacties op de badges en jullie presentaties. Leuk! Een groot compliment aan jullie.
— Frans Mooijman, HR Domestic NL ING
Dank voor de foto’s! Het waren weer geslaagde dagen. Ook weer erg veel goede reacties gekregen over over de connect activiteit! Leuk om te zien hoe iedereen meer over elkaar te weten komt en gelijk een eerste netwerk heeft binnen het bedrijf. De medewerkers zoeken elkaar nog steeds op.
— Marlou Wisgerhof, P&O Baker Tilly Berk
Om de recente fusie tussen SURF en SARA met onze (nieuwe) werkmaatschappijen te vieren hebben we het Connect programma ingezet voor een groep van 250 medewerkers. Zelfs onze meest sceptische medewerkers vonden het een prettige bijeenkomst. We hebben samen veel gelachen en zijn ook nog nieuwe dingen over elkaar te weten gekomen. We hebben echt het idee dat het kennismaken in deze vorm een bijdrage levert aan de toekomstige samenwerking binnen de nieuwe SURF-organisatie. Dit smaakt naar meer!
— Maryse Laseroms, Corporate Communicatieadviseur SURF
Het valt op dat iedereen erg hulpvaardig is op deze manier, je legt een hoop contacten en deelt een hoop kennis op een snelle manier.
Altijd goed om van collega’s te horen wat beter kan.
Ik ga hier zeker iets mee doen. Goede eyeopeners gekregen van mijn collega’s.
Ik heb antwoorden gekregen waar ik echt iets mee kan!
Ontzettend leuke vorm om een keer niet plenair te luisteren maar echt actief bezig te zijn samen. Goed om te zien dat er veel dezelfde problemen zijn en dan te kunnen horen hoe andere dit hebben aangepakt. Ik heb er duidelijk iets uitgehaald.
— Deelnemers Rabo VAKdagen
De badges waren echt een hit, vooraf aan het event waren mensen daar al erg nieuwsgierig naar. Ook leuk om die badge facts te delen met de presentatie. Heel erg bedankt. ABN AMRO Learning department heeft laten weten graag op deze voet verder te willen gaan met Yes! We Connect. Ze zien het echt als toegevoegde waarde voor het Onboarding programma.
— Mieke Heeremans, Projectmanager Jobtraining
Diverse collega’s waren best wel sceptisch voor deze bijeenkomst. Er is de laatste jaren al zoveel verandert. Maar de reacties zijn nu achteraf erg positief. Iedereen is blij met het verloop. De sfeer is goed en dat is waar we op gehoopt hadden. Bedankt voor de inspanningen!
Wij en de collega’s hebben een interessante én leuke avond beleefd!
— Rianne van Zanten, Rabobank Oss-Bernheze
Prima opzet voor de kennismaking met Connect (helemaal van deze tijd).
De ochtend was heel inspirerend. Door met elkaar te verbinden werd een goede basis gelegd voor verdere samenwerking en interesse in elkaar in de middag.
Een leuke, interactieve manier om collega’s beter te leren kennen en je netwerk te vergroten.
Leuk, ik hoop dat het als een rode draad terug blijft komen.
— Deelnemers, Nyenrode Leadership Course
Het Connect programma en de vraag/ expertise matching is erg goed gevallen. Onze dank voor jullie bijdrages! De kwaliteit en de fun factor van de conference is zichtbaar verhoogd! De sociale contacten zijn gelijk aangehaald. Hierdoor verliep onze sessie verder ook soepel. We gaan jullie intern aanraden! Dit zouden alle organisaties moeten doen.
— Joost Luijbregts, Directeur Logistics Brouwer
Wat een power vandaag bij PLUS! De hele dag in het teken van leren, ontwikkelen en elkaar nog beter leren kennen!
— Rianne van Beek, PLUS