Een moment van reflectie en buiten 'eigen eilandje' kijken

Ik ben nog nieuwsgierig naar de samenstelling van de groepen, hoe is deze tot stand gekomen? Verder vond ik het een strak georganiseerde dag, werd in goede banen geleid. Tip: organiseer vaker events waar niet standaard 'alleen de managers' voor uitgenodigd worden, dat vond ik een super insteek van de speak update. Dit was een goede weerspiegeling van de collega's van operations. Uiteraard gun ik ook de collega's die niet hierbij aanwezig zijn geweest een soort gelijke dag. Het was echt even een moment van reflectie en buiten 'eigen eilandje' kijken en realiseren hoe groot Operations wel niet en hoeveel (leuke) mensen je eigenlijk nog niet kent!

Deelnemer - Rabobank Operations - Next Level Experience Event – Speak up: the unlimited edition