JULLIE PROJECT KICKSTARTEN? HET BEGINT MET VERBINDING!

Project Start Up

Samen met collega's en partners een langdurige samenwerking aangaan? En wil je vanaf dag 1 knallen met elkaar? Zorg dan voor een goede kennismaking onderling. Ga de verbinding aan en ontdek wat ieders bijdrage is binnen de samenwerking. Met deze aanpak krijgt jullie project een vliegende start.

  • Leer elkaar kennen. Zowel persoonlijk als professioneel.

  • Ontdek ieders bijdrage aan de opgave waarvoor jullie staan.

  • Zo maak je samen meer impact.


Team foto

Leer elkaar kennen en ontdek wat iedereen meebrengt

Om een groot project te realiseren ga je een langdurige samenwerking aan met collega's van je eigen organisatie en eventueel ook partnerorganisatie. De verleiding is groot om direct de inhoud in te duiken. Wat moet er gedaan worden en wie gaat dit doen? Bedwing deze aandrang om problemen en onduidelijkheden in het verloop van het project te voorkomen. De investering die je doet in een goede kennismaking verdient zich dubbel en dwars terug. Leer elkaar kennen en ontdek wat iedereen meebrengt. Breng vervolgens de grote lijn van jullie project in kaart en plot hierop ieders bijdrage. Dan ga je de samenhang zien. Zo krijgt jullie project echt een kickstart!


Bekijk ook de reacties van deelnemers op andere toepassingen van Yes! We Connect tools.Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je weten wat we voor jullie project start-up kunnen betekenen? Of wil je een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.