In welke sessies ga je aan de slag met verbinding?

Als je een nieuwe start maakt of als er nieuwe mensen bijkomen, organiseer je een live bijeenkomst. Op deze momenten maak je met meer verbinding echt het verschil. Kies hieronder de sessie die aansluit bij jullie doel om een indruk te krijgen van wat we voor je kunnen doen. Bekijk de aanpak, cases en een brochure.


Voorbeeld aanpak 

Voor de opzet van onze programma’s werken we met een basis aanpak. Dit gebruiken we als vertrekpunt. Door hierop te variëren, elementen toe te voegen en weg te laten, realiseren we met elkaar voor elke uitdaging de juiste aanpak.


Een passend ontwerp maken voor jullie bijeenkomst? 
Maak een meeting design afspraak!

Samen een meeting ontwerp maken? Sparren over meer verbinding binnen jullie organisatie? We denken graag mee!

We hebben een design kit gemaakt waarmee we het gesprek aangaan om in meetings en events de mens echt centraal te stellen. People before Plan! 

Zo maak je verbinding en gaat de energie stromen. 


 

Get in touch!

We hebben veel ervaring in het opzetten van verbindende meetings en activiteiten. Die delen we graag met je! Wil je hierover met ons van gedachten wisselen? Of wil je graag een prijsindicatie of concreet voorstel ontvangen voor een bijeenkomst? Neem dan contact op met Anne-Marie via: annemarie@yesweconnect.nl of +31 30 2673960.

Ann