Cart 0

Het is onze ambitie om de magische kracht van verbinding door te geven aan werknemers wereldwijd.

 

Het Yes! We Connect team

FILE1692.jpg
 

Kansenmaker

Verteller

Connector


In diverse buitenlanden heb ik mensen ontmoet die totaal anders aankijken tegen de wereld dan ik. Maar ook als ik sta te praten met een ouder op het schoolplein word ik soms geraakt door een bijzonder inzicht of ervaring. Dat is de magie van connectie! De drive voor mijn werk. Ik vind het gaaf om te merken dat het werk dat ik doe impact heeft. Als ik terug hoor dat mensen zich meer verbonden voelen met hun collega’s dan geeft dat echt een kick.
 

Doordenker

Mooimaker

Maven


Vanuit het niets iets maken dat is altijd al mijn drijfveer geweest. Het blijft fascinerend om te doen. Iets helemaal uitdenken, ontwerpen, realiseren en dan je idee in gebruik zien en feedback krijgen. Heeft het de verwachte impact, zijn de gebruikers enthousiast, verrast, geactiveerd? Iedere keer weer is het uitdagend om te creëren en te blijven verbeteren. En nieuwe ideeën blijven altijd weer komen. Enthousiaste deelnemers wakkeren de bevlogenheid aan om onze tools steeds leuker, slimmer en super effectief te maken.
 

Nieuwsgierig

Sfeermaker

Doorpakker


Met Yes! We Connect komen wij bij veel verschillende bedrijven over de vloer. Iedere keer kunnen wij met tips, tricks en tools zorgen voor meer verbinding op de werkvloer. Het verschil maken, hoe klein of groot ook, dat is waar ik blij van word. Nieuwsgierig zijn naar het verhaal van onze klanten (én collega’s), een toffe werksfeer en samen, vanuit eigen overtuiging, werken aan het doel van de organisatie. Dat gun ik onze klanten; bij Yes! We Connect zit dat namelijk wel goed!
 

Observerend

Energiek

Creatief


Met mijn IT-achtergrond ben ik me er meer dan bewust van dat technologie ons veel voordelen biedt. Dat gezegd hebbende, leert mijn managementervaring mij ook dat organisaties hun belangrijkste kapitaal, de mens, niet mogen vergeten. Met Yes! We Connect krijg ik de mogelijkheid om organisaties te helpen de betrokkenheid van medewerkers te vergroten door verbindingen te maken én te versterken. Als facilitator voel ik de energie opbouwen als nieuwe relaties ontstaan. Het is geweldig om te horen dat deelnemers meer vertrouwen hebben in het maken van verbindingen met hun collega’s na onze evenementen.

Positivo

Maximizer

IJsbreker


Wat een energie geeft het om met het team van gedreven enthousiastelingen bij Yes! We Connect te mogen samenwerken en evolueren! Heerlijk om op een maximaal oplossingsgerichte, ethische en impactvolle manier klanten te helpen. Zo laten we samen op de meest positieve manier meer verbondenheid en communicatie ontstaan tussen de medewerkers. Uiteindelijk zijn zij diegenen die organisaties doen leven en BEleven! Interactie laten ontstaan, zorgen dat ideeën worden uitgewisseld in een veilige omgeving, gezichten zien stralen en blijvende herinneringen creëren... dat is waar ik voor sta en wat mij gelukkig maakt.
 
 

Gedreven

Avontuurlijk

Nieuwsgierig


Als projectleider bij Yes! We Connect houd ik me bezig met het organiseren van inspirerende evenementen. De combinatie van het voorbereiden van deze evenementen én uiteindelijk bij de evenementen aanwezig zijn, maakt het werk afwisselend. Het is waardevol om het resultaat te zien: een betekenisvol event waarbij de deelnemers zich meer verbonden voelen met elkaar en samen vooruit kunnen. Ik vind het dan ook ontzettend leuk en belangrijk om hier een bijdrage aan te kunnen leveren.
 

Vrolijk

Generalist

Geïnteresseerd


Als je Triviant zou combineren met een dropping, dan heb je mijn favoriete spel te pakken. Ik vind veel interessant en voel me snel op mijn gemak in allerlei situaties. Bij Yes! We Connect zet ik deze eigenschappen in als projectleider. Samen met verschillende betrokkenen in vaak korte tijd bouwen aan een evenement, geeft me energie én een gevoel van verbondenheid. Ik ben blij wanneer ik dat laatste tijdens events ook zie bij de deelnemers: geïnspireerd en gemotiveerd om met elkaar (verder) aan de slag te gaan.
 

Loyaal

Teamplayer

Perfectionistisch 


Het werk wat wij doen bij Yes! We Connect is voor mij uitdagend, omdat we blijven innoveren. Sinds de dag dat ik ben begonnen heeft die innovatie nog niet stil gestaan. Dit zorgt ervoor dat ik mij als persoon ook moet blijven ontwikkelen en dat voelt goed. Zo blijf je het beste uit jezelf halen. Het vertrouwen wat er binnen het team is zorgt voor een ontzettend fijne werksfeer. Hierdoor is het een feestje om met elkaar aan het werk te zijn en om keer op keer de beste kwaliteit te leveren voor de klant!
 


 
 

Enthousiast

Motiverend

Recht door zee


Ik houd van het vertellen van verhalen. Vroeger las ik mijn favoriete boeken het liefst hardop voor. Want een goed verhaal kan mensen doen nadenken, veranderen, in beweging brengen en verbinden. Als presentator en marketeer bij Yes! We Connect probeer ik dat ook te doen en mensen de tools aan te reiken om ook hun verhaal met elkaar te delen. En als zij dan een connectie ervaren, is mijn dag geslaagd.
 

Positief

Creatief

Sociaal


Bij alles wat ik doe probeer ik mensen te openen, zodat ze meer gaan delen, eventueel met mij, maar vooral met elkaar. Als ik zie en voel dat er een gesprek ontstaat, geeft dat energie. Als presentator bij Yes! We Connect krijg ik die energie ook! Elke keer weer een groep mensen mogen inspireren, enthousiasmeren en verbinden is een uitdaging, maar bovenal een feestje! Dat gaat nooit vervelen.
 

Verbindend

Creatief

Ontdekkend


Als presentator vind ik het belangrijk om ‘in het moment te zijn’. Daardoor moet ik echt contact maken met de deelnemers en dat is wat ik het liefste doe. Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen en ervaringen. Iedereen is anders en iedere groep brengt een andere energie met zich mee. Het programma dat ik als presentator bij Yes! We Connect heb voorbereid zal daardoor iedere keer weer anders zijn! Dat maakt het spannend en uitdagend. Kortom, een avontuur waarin ik mezelf kwetsbaar moet opstellen, net zoals de deelnemers. Kwetsbaarheid leidt tot verbinding. De stappen die daaruit voortkomen zijn krachtig en zullen veel impact hebben, dat weet ik zeker!

Onze Connected Company

Yes! We Connect werkt vanuit het connected company principe. We verbinden ons niet alleen met onze klanten; de leiders, organisatoren en medewerkers van de organisaties waar we voor werken. We werken ook samen met trainers, coaches en adviseurs, met evenementenbureau’s en fusiebegeleiders, met bouwers van sociale internetsystemen en onboarding apps. We werken intensief samen met een aantal partners om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Superspecialisten die ons in staat stellen om zelf focus te leggen op ons eigen werkveld. Hier vind je onze belangrijkste partners in uitvoering:

Efficiency Online

Efficiency Online ontwikkelt en realiseert de software waarop onze programma’s en tools draaien. Op het gebied van backoffice systemen zijn ze de absolute experts. We ontwikkelen continu door met elkaar. Kan niet bestaat niet! Onze Masters in IT.

Airsolid

Airsolid bedenkt en bouwt slimme klantinteracties voor een krachtige frontend. De Yes! We Connect huisstijl en frontend van onze online tools is door Airsolid ontwikkeld. Samen werken we aan de doorontwikkeling van onze interactie met klanten en deelnemers. Chiefs of Customer Interaction.

Hustle Creatives

Hustle is een team van 15 strong individuals met uiteenlopende expertises die elkaar versterken. Ze maken voor ons toffe helder filmpjes over wat we doen, ze schieten ervaringen van onze deelnemers en zorgen ervoor dat onze website goed vindbaar is.


Match Makers

Tijdens de bijeenkomsten waar we actief zijn kom je ook vaak onze Match Makers tegen.
Vanaf de inloop brengen ze de kennismaking op gang.


Op sociale media delen we meer over onze events, inzichten en avonturen.