Cart 0

MASTERCLASS
ONBOARDING
IN 1 DAG

In 5 stappen grip op onboarding voor jouw organisatie.

 
header-masterclass-reis3.jpg

Wil jij jouw organisatie helpen aan een top onboarding programma?

Wil je serieus aan de slag met jullie onboarding? Ontdekken wat jouw organisatie kan besparen? Een krachtig (re)design maken van jullie programma? Doe dan mee aan de Masterclass Onboarding in 1 dag.

masterclass-UZ-1280x800.jpg

Top onboarding voor jouw organisatie

In 1 dag duik in het thema onboarding. Je past de inzichten voor jouw organisatie toe en realiseert met de belangrijkste betrokkenen een dijk van een onboarding programma.

Scenery iPad Air-roi-1280x800-NL.jpg

Besparen op werving en onboarding

Je leert hoe je een businesscase voor onboarding maakt en geeft jouw organisatie inzicht in de besparingen van goede onboarding.

screenshot-rollsroys-1280x800.jpg

De beste voorbeelden uit binnen- en buitenland

Je krijgt tips en tricks over de onboarding van organisaties als ASML, Baker Tilly, IBM, Rabobank en Rolls Royce. En leer je meer door de ideeën en inzichten van andere deelnemers.

journey12.jpg

Easy door slimme tools

Met het 5 stappenplan en de handige tools werk je op een snelle en makkelijke manier toe naar het ultieme onboarding plan voor jouw organisatie.

 

In 5 stappen naar een top onboarding programma? Yes!

 
mockDrop_iMac on dining table - I don't have a desk-2.jpg

Stap 1

Stel de businesscase op

Je ontdekt het nut en de noodzaak van goede onboarding voor jouw organisatie en leert dit helder te beschrijven.


Stap 2

Breng de employee journey voor onboarding in kaart

Verdiep je in de diverse betrokkenen en bekijk vanuit hun perspectief wat er op welk moment nodig is.


mockDrop_iMac-platform-UZ.jpg

Stap 3

Doe inspiratie op

Je krijgt veel tips, tricks en inzichten van diverse internationale en kleinschalige organisaties. Daar ga je natuurlijk je voordeel mee doen!


A62150DC-B8EA-4B26-B2C5-56D776751CAC.jpg

Stap 4

Maak jullie onboarding plan

Je gaat zelf aan de slag met het maken van het meest optimale onboarding plan voor jouw organisatie. Van ons krijg je de tools om dit snel en makkelijk te doen, zonder dat je iets vergeet.


pexels-photo-29532-VK.jpg

Stap 5

Voer het plan uit en ga het monitoren

Je leert hoe je het onboarding proces kunt monitoren zodat jouw onboarding zich continu ontwikkelt en verbetert.

WIE WE ZIJN? MEET THE TRAINERS.

yellow.jpg
frank-2018.jpg

Frank Philips • Oprichter van Yes! We Connect

Aangenaam kennis te maken 😊.

De laatste 10+ jaar heb ik onboarding programma’s ontworpen en uitgevoerd voor organisaties als Rabobank, BDO, Hogeschool Utrecht, ING, Baker Tilly, en Vodafone. Recentelijk ben ik gevraagd om een Onboarding Masterclass reeks op te zetten voor HR-managers in de zorg.

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties ontstond het idee om de Masterclass Onboarding in 1 dag aan te gaan bieden. Ik hoop je hiermee te inspireren om een verbindend onboarding programma te realiseren dat recht doet aan zowel de organisatie als de nieuwe medewerker. Informatie en communicatie zou 2 kanten op moeten gaan. Dus van het bedrijf naar de nieuwe werknemer, maar ook van de nieuwe werknemer naar het bedrijf. Wat kan deze persoon bijdragen met zijn of haar vaardigheden, ervaringen, waarden, inzichten en ideeën. Ik ben ervan overtuigd dat je hierdoor medewerkers betrekt (employee engagement) vanaf hun start in de organisatie, zodat je lang plezier aan elkaar beleeft.

Kelly van Hove • Business owner Yes! We Connect Belgium

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

De afgelopen jaren heb ik bij TNT Express, de internationale pakketvervoerder, gewerkt. Vanuit de HR Business Partner rol heb ik voor TNT in de Benelux het onboarding programma opgezet en uitgevoerd met een aantal collega’s. Zo kwam ik in contact met Yes! We Connect. De mensgerichte aanpak heeft me gegrepen en niet meer losgelaten. Nu ben ik dagelijks bezig met het sparren over - en het ontwerpen en uitvoeren van - onboarding programma’s voor onze mooie relaties. Tijdens de masterclass deel ik graag mijn ervaringen en help ik je om zelf tot een top onboarding programma te komen. Ik kijk ernaar uit!
KELLY-2019.jpg

YWC-logo-test.jpg

Yes! We Connect

Yes! We Connect is dé expert op het gebied van verbinding op het werk. We helpen organisaties als ABN AMRO, Baker Tilly, BDO, DSM, Hogeschool Utrecht en Rabobank met de creatie en uitvoering van hun onboarding programma’s.


APPICAL

Appical biedt haar relaties over de hele wereld een prachtige pre- en onboarding app. Appical en Yes! We Connect zijn een partnership aangegaan op het gebied van onboarding, waarbij Appical zich op de online ervaring richt en Yes! We Connect op de live momenten. We ondersteunen Appical ook met de organisatie van de inspiratie events over onboarding: Onboard.AmsterdamOnboard.London en binnenkort Onboard.NewYork. Op deze podia komen de beste cases over onboarding aan bod van internationale organisaties. Super inspirerend!

Waarom moet jij hierbij zijn?

Je ziet binnen jullie organisatie een aantal goede dingen gebeuren, maar mist de samenhang en vraagt je af of al die goedbedoelde initiatieven het gewenste effect hebben? Hier moet een lijn in komen!

DOTS.png

Jij wilt nieuwe medewerkers in jullie organisatie met open armen ontvangen en helpen om snel een mooie bijdrage te kunnen leveren. Toch?!

DOTS.png

Uitstroom en productieverlies door slechte onboarding zijn gigantische, deels verborgen kostenposten. Als jullie MT en directie hier inzicht in zou hebben, is investeren in goede onboarding een no-brainer!

 
blauw.jpg

Reacties van deelnemers

 

Check dit filmpje om een indruk te krijgen van de masterclass:

geel.jpg

 Hoe ziet het programma eruit?

Masterclass dag  09.00 uur Inloop 09.15 uur Opening en kennismaking 09.45 uur Onboarding - wat en waarom (met inspiratie vlogs) 10.30 uur De business case 12.00 uur Lunch 13.00 uur Het perspectief van de onboarder en de diverse betrokkenen (met inspiratie vlogs) 14.00 uur Employee Journey voor Onboarding - deel 1 14.30 uur Pauze 14.50 uur Employee journey - deel 2 (met inspiratie vlogs) 15.45 uur Het onboarding plan maken 16.30 uur Afronding en afspraken voor de terugkomochtend 17.00 uur Drankje en netwerken
Terugkom ochtend  09.00 uur Inloop 09.15 uur Ervaringen van de afgelopen weken delen 09.45 uur Presentatie van de plannen EN Feedback geven aan elkaar 10.45 uur Wrap up 11.00 uur Napraten en netwerken

 Na het volgen van de Masterclass…

checkbox-yellow.png

Sta je sterk in het gesprek met je MT en directie.

checkbox-yellow.png

Kun je zelfstandig tot een goed onboarding programma komen.

checkbox-yellow.png

Organiseer je draagvlak in de organisatie voor onboarding.

checkbox-yellow.png

Heb je de tools in handen om jullie onboarding continu te verbeteren.

blauw.jpg

Meld je nu aan voor de Masterclass Onboarding in 1 dag

 

Investering

 • Prijs voor de Masterclass Onboarding in 1 dag is:
  € 595 ex btw

 • Tot 15 augustus kun jij boeken tegen het early bird tarief van:
  € 350 ex btw
  Meer dan 40% korting!

Data

 • Amsterdam
  Masterclass dinsdag 17 september 2019, met terugkomochtend op dinsdag 29 oktober 2019

 • Brussel
  Masterclass donderdag 19 september 2019, met terugkomochtend op donderdag 31 oktober 2019

Boek nu met deze extra’s

 • Levenslang toegang tot de tools (ROI calculator, businesscase PowerPoint template, Journey Map, Onboarding Plan Tools) en alle toekomstige updates van deze tools.

 • Levenslang toegang tot de bibliotheek met vlogs van organisaties over hun onboarding. state of the art ideeën, tips en tricks. Deze bibliotheek vullen we continu aan met de laatste inzichten.