NETWERKORGANISATIE IN ACTIE? DEEL CONTACTEN EN ERVARINGEN

Hoe zet je het netwerk in actie? Hoe zorg je ervoor dat iedereen ervaringen, kennis en contacten deelt? Want dan ontstaat een echte win-win-win situatie.

  • Breng iedereen in het netwerk bij elkaar

  • Leer elkaar echt kennen

  • Deel kennis en ervaringen

  • Help elkaar om verder te komen


Team foto

Netwerkorganisatie

We zijn erg gewend geraakt aan de hierarchische organisatie. Een netwerkorganisatie vraagt een andere houding en vaardigheden van de mensen die het netwerk uitmaken. Als je bij elkaar komt, kun je hiermee aan de slag. Begin met een uitgebreide kennismaking, zowel op persoonlijk gebied als professioneel. Op deze manier bouw je een veilige omgeving met elkaar, waarin mensen zich kwetsbaar durven opstellen. En dat is nodig om elkaar te vragen om mee te denken, ervaringen uit te wisselen en hulp te bieden. Tijdens de netwerkronde die voor deze bijeenkomst kunnen aanbieden, krijgt iedereen van zijn netwerkcollega's ervaringen, tips en contacten om verder te komen. Een direct resultaat, maar ook mooi voorbeeld van de manier waarop het netwerk moet werken.
Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je graag eens doorpraten over jullie netwerkorganisatie? Of wil je een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.