Succes met klanten en partners? Het begint met verbinding!

Wat wil je bereiken?
Meerwaarde leveren voor je netwerk van klanten en relaties. Als jouw klanten en partners succesvoller zijn, heb jij ook meer succes.

De uitdaging
Hoe zet je het netwerk van jouw relaties in actie? Hoe zorg je ervoor dat iedereen ervaringen, kennis en contacten deelt? Want dan ontstaat een echte win-win-win situatie.

Yes! We Connect aanpak
Door de activatie van het netwerk van relaties komen uitwisselingen van ervaringen en contacten tot stand. Ook ontstaan er commerciële kansen en zelfs nieuwe samenwerkingen. Al deze resultaten stralen af op de initiator van het netwerk.Reacties over netwerken met Yes! We Connect

Vanmiddag 'connecten' we in de Vechtclub met interne clubbers en externen. #vechtclubxl #yesweconnect #netwerk

Een bericht gedeeld door Vechtclub XL (@vechtclubxl) op

Kampong Business Club en haar event partners Henk Kievit, Rabobank en Swingbo zijn op bezoek bij Rabobank Utrecht om deel te nemen aan het Connect programma van Swingbo.
Verbinden van ondernemers is geslaagd. Ledenaanwas BC kampong zeker 4, misschien 10. Top event qua sfeer en beleving. Connect concept bijzonder waardevol. Positieve feedback van deelnemers. Twee leads, één vervolgafspraak. Had meer ingezeten bij betere aanwezigheid team accountmanagement.
— Hoofdsponsor
Voor de eerste lichting scholieren van de opleiding International Lifestyle Studies die afstudeerde, maakte wij deze film.
De sfeer sloeg binnen een half uur om van stijf naar los. Iedereen praatte met iedereen. Uit een enquête onder de deelnemers blijkt dat de netwerkgame als zeer geslaagd is ervaren!
— Bestuur Young the Hague


MEER WETEN?

Eens sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Neem contact op met Frank. Hij kan je er alles over vertellen en denkt graag met je mee.
Bel op 06-41189753 of mail frank@yesweconnect.nl

BROCHURE & PRIJSLIJST

In de brochure vind je de aanpak, praktische info en prijsopbouw van het Yes! We Connect programma.