FRISSE START MAKEN? HET BEGINT MET VERBINDING!

kick-off nieuwe samenwerking

Gaan jullie het helemaal anders doen? Een nieuwe, frisse start maken met elkaar? Begin dan bij de mensen, want zij moeten het gaan doen. Maak verbinding met elkaar en met het grote doel van de organisatie. Laat iedereen zelf aangeven wat zijn/ haar bijdrage is. Met deze aanpak geef je de nieuwe organisatie een vliegende start.

  • Leer elkaar echt kennen. Zowel persoonlijk als professioneel.

  • Maak verbinding met het doel dat jullie nastreven. Ontdek ieders bijdrage. Waar ben je goed in? Welke ervaringen breng je mee?

  • Dan is samenwerken nog leuker en impactvoller.


Team foto

Met elkaar iets nieuws opstarten is spannend

Als je snel duidelijk kunt krijgen wat je van elkaar mag verwachten, dan kun je deze spanning positief maken. Dan wordt het een uitdaging die je met elkaar aangaat. Lukt dit niet, dan zullen mensen deze spanning al snel negatief ervaren. Onze ervaring is dat je een frisse start het beste kunt maken door te beginnen met bij de mensen. Waarna je samen met elkaar uitwerkt hoe je de nieuwe samenwerking vorm wilt geven. Dus in de termen van Simon Sinek. Begin met WIE. Verken vervolgens met elkaar de WHY. En betrek iedereen bij het uitwerken van de HOW en WHAT. Zo kickstart je jullie nieuwe organisatie!
Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je weten hoe we jullie kunnen helpen met de kick-off van de nieuwe organisatie? Of wil je een concreet voorstel ontvangen?Neem dan contact op met ons voor een afspraak.