SUCCESVOL FUSEREN? MAAK TIJD VOOR KENNISMAKING!

Kick-off event fusie

Kick-off event fusie

Staat er een fusie op stapel? Moeten mensen uit verschillende organisaties met elkaar gaan samenwerken? Zijn er verschillen in de cultuur van de organisaties? Begin dan bij de mensen. Maak kennis met elkaar. Verdiep je in elkaars achtergronden en drijfveren. Luister en stel je oordeel uit. Met deze aanpak help je mensen om hun nieuwe samenwerking op een respectvolle en energieke manier te starten.

  • Leer elkaar kennen. Wie ben je? Wat drijft je?

  • Ontdek wat jullie verbindt op persoonlijk en professioneel vlak.

  • Verken samen het doel dat jullie nastreven.


Team foto

Voedingsbodem voor de nieuwe samenwerking

Het is een bekend fenomeen dat fusies vaak moeilijk verlopen en zelfs mislukken. Als oorzaak wordt dan "de clash van culturen"genoemd. Maar de cultuur dat zijn de mensen en hun gedragingen. Als je bij elkaar op zoek gaat naar wat je gemeenschappelijk hebt, blijkt er vaak een prachtige voedingsbodem te zijn voor de nieuwe samenwerking. Daar moet je dus beginnen. Verleg de focus van de verschillen naar de overeenkomsten en gebruik de energie die er zo ontstaat om met elkaar naar de toekomst te kijken.
Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je weten hoe we jullie kunnen helpen met de kick-off van de fusie? Of wil je een concreet voorstel ontvangen?Neem dan contact op met ons voor een afspraak.