SAMEN MEER IMPACT MAKEN? HET BEGINT MET VERBINDING!


Leer elkaar echt kennen en ontdek ieders unieke bijdrage.

Willen jullie als organisatie de wereld verbeteren, mooier maken, slimmer of juist gezonder. Wat jullie doel ook is, het begint met verbinding. Leer elkaar echt kennen en ontdek wat ieders unieke bijdrage is. Dan gaat de energie stromen.

Met onze programma’s en tools is werken vanuit verbinding makkelijk en superleuk. Yes! We Connect, zeg maar.

  • leer elkaar (beter) kennen

  • voel je meer verbonden

  • krijg inzicht in ieders bijdrage

  • dan is samenwerken leuker en impactvoller


Wanneer ga je hiermee aan de slag?

Als je een nieuwe start maakt met elkaar, of als er nieuwe mensen bijkomen. Denk aan: kennismakingsessies, teambuilding, onboarding, introductieprogramma’s, kick-off sessies en verandertrajecten. Op deze momenten maak je met meer verbinding echt het verschil.

Met een programma bedoelen we een compleet traject met intake, organisatie vooraf en facilitering op de dag zelf. De tools zijn doe-het-zelf werkvormen. Maak je keuze en klik op een van de buttons om meer te weten te komen.


Werkt dat echt? 

Yep, dat werkt echt. We kunnen er uren over praten, maar misschien is het beter als de deelnemers het zelf vertellen.


Voor wie doen jullie dat?

Steeds meer organisaties zien in dat werken vanuit verbinding dé manier is om meer impact te maken. Voor de organisatie hieronder zijn we een belangrijke partner op dit gebied. Klik op de logo’s om cases te bekijken.


Wat is jullie impact?

We willen zoveel mogelijk mensen helpen om te werken vanuit verbinding, zodat zij echt het verschil kunnen maken in hun organisatie. In 2015 zijn we van start gegaan en we hebben grootste plannen. Onze impact tot nu toe, zie je hieronder uitgewerkt.

 
 

Join the Connect@Work Club

Wil jij meer verbinding op het werk en in je werk? Heb je geen zin om af te wachten tot de volgende kwartaalmeeting? Neem dan zelf het heft in handen en ga aan de slag met het maken van verbinding!

We inspireren je 6 keer per jaar met de nieuwste tools en tips, waar je zo mee aan de slag kan. Doe ook mee en meld je aan.

 

De magie van verbinding

Welkom in het tijdperk van verbinding. Waarin dié organisaties uitblinken, die ervoor zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden en zo samen sneller vooruitkomen. Wil je meer weten over de visie achter het Yes! We Connect programma? Lees dan ons blog: De magie van verbinding.

Onze ambitie

Samen kun je echt het verschil maken, 1+1=11. Dat is heel gaaf om te ervaren! Het is onze stellige overtuiging dat samenwerkingen impactvoller zijn, als mensen onderling verbonden zijn en aansluiting vinden bij de purpose. We willen zo veel mogelijk mensen en organisaties helpen om echt connected te zijn en zo bijdragen aan hun succes.

Nieuwsgierig naar ons?


BLOG