SAMEN MEER IMPACT MAKEN? HET BEGINT MET VERBINDING!


Leer elkaar echt kennen en ontdek ieders unieke bijdrage.

Willen jullie als organisatie de wereld verbeteren, mooier maken, slimmer of juist gezonder. Wat jullie doel ook is, het begint met verbinding. Leer elkaar echt kennen en ontdek wat ieders unieke bijdrage is. Dan gaat de energie stromen.

Met onze programma’s en tools is werken vanuit verbinding makkelijk en superleuk. Yes! We Connect, zeg maar.

  • leer elkaar (beter) kennen
  • voel je meer verbonden
  • krijg inzicht in ieders bijdrage
  • dan is samenwerken leuker en impactvoller

Wanneer pas je het toe?

Op deze momenten maak je met meer verbinding echt het verschil.


Werkt dat echt? 

Yep, dat werkt echt. We kunnen er uren over praten, maar misschien is het beter als de deelnemers het zelf vertellen.


Voor wie doen jullie dat?

We zijn erg trots op de organisaties waarmee en waarvoor we mogen werken aan meer verbinding. Een aantal tref je hieronder aan. Klik op de logo's en check de bijbehorende projecten voor meer informatie.


Wat is jullie impact?

We willen zoveel mogelijk mensen helpen om te werken vanuit verbinding, zodat zij echt het verschil kunnen maken in hun organisatie. In 2015 zijn we van start gegaan en we hebben grootste plannen. Onze impact tot nu toe, zie je hieronder uitgewerkt.

 
 

Join the club

Ontvang inspiratie, tips en tools. Helemaal voor niks! Nou ja, niet voor niks natuurlijk, maar wel gratis. Jij en jouw collega’s kunnen nu ook zelf aan de slag om meer verbinding te maken. 6 keer per jaar ontvang je verse inspiratie, tips en tools. Doe ook mee en meld je aan.

De magie van verbinding

Welkom in het tijdperk van verbinding. Waarin dié organisaties uitblinken, die ervoor zorgen dat mensen elkaar makkelijk kunnen vinden en zo samen sneller vooruitkomen. Wil je meer weten over de visie achter het Yes! We Connect programma? Lees dan ons blog: De magie van verbinding.

Onze ambitie

Samen kun je echt het verschil maken, 1+1=11. Dat is heel gaaf om te ervaren! Het is onze stellige overtuiging dat samenwerkingen impactvoller zijn, als mensen onderling verbonden zijn en aansluiting vinden bij de purpose. We willen zo veel mogelijk mensen en organisaties helpen om echt connected te zijn en zo bijdragen aan hun succes.

Nieuwsgierig naar ons?