EXPERTS VERBINDEN? DEEL ERVARINGEN EN KENNIS!

Hoe zorg je ervoor dat de ervaring en kennis binnen je organisatie gaat stromen? Want dan ontstaat een echte win-win-win situatie.

  • Breng je netwerk van experts bij elkaar.

  • Leer elkaar echt kennen.

  • Deel kennis en ervaringen.

  • Help elkaar om verder te komen.


Netwerk Ronde: Deel kennis, ervaringen en contacten

Netwerk Ronde: Deel kennis, ervaringen en contacten

Kennis delen

In grote organisaties doen veel mensen hetzelfde soort werk. Denk aan: marketeers, communicatieprofessionals, hr medewerkers, beleidsmedewerkers. Deze professionals zitten niet altijd samen in een team of afdeling. Toch is het zeer waardevol als deze mensen van tijd tot tijd hun opgedane ervaringen en kennis met elkaar delen. Tijdens een goed georganiseerde bijeenkomsten gaat de kennis en ervaring stromen.

Begin deze bijeenkomst altijd met een veilige sfeer te scheppen, leer elkaar eerst kennen. Vervolgens kun je een aantal krachtige praktijkcases op een interactieve manier bespreken. Als klap op de vuurpijl geef je iedereen de kans om zijn vraag/ uitdaging voor te leggen aan de aanwezige collega's. Iedereen gaat naar huis met 10 relevante tips en tricks om verder te komen met zijn of haar werk.


Reacties van deelnemersYes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je graag eens doorpraten over de expertbijeenkomst die jullie organiseren? Of wil je een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.