Back to All Events

Kennis Event: Boosting Engagement

  • Vechtclub XL - Grote Zaal & Subzalen 2B Europalaan Utrecht, 3526KS Netherlands (map)
Kennisevent-engagement.jpg

Wat kun je morgen doen om medewerkers meer te betrekken?

Op maandag 12 juni gaan we met zo’n 80 directeuren, managers, communicatie experts en HR professionals op zoek naar het antwoord. Is de betrokkenheid van medewerkers een uitdaging voor jouw organisatie? Dan moet je hierbij zijn!

  • Laat je inspireren door cases van ING, Schuberg Philis, KPMG, Mammoet, Detentiecentrum Rotterdam, Deltares en Rabobank. Tijdens deze best practice workshops ontdek je waarmee je morgen aan de slag kunt.

  • Netwerk en deel kennis en inzichten met professionals van andere organisaties.

Engagement is een grote uitdaging voor organisaties blijkt uit onderzoek van Gallup. Volgens OfficeVibe zijn er 10 factoren waarmee je aan de slag kunt gaan om engagement te verbeteren. Op hun site vind je real time data hoe medewerkers deze factoren beoordelen.

Full interactive map based on Gallup's engagement data: The Sad State of Global Workplace Engagement.

Full interactive map based on Gallup's engagement data: The Sad State of Global Workplace Engagement.

OfficeVibe State of Employee Engagement, updated in real-time from thousands of organizations across 157 countries.

OfficeVibe State of Employee Engagement, updated in real-time from thousands of organizations across 157 countries.


Yes! We Connect - aanpak

Als host van deze bijeenkomst laten we je graag onze aanpak ervaren om echt in verbinding te komen met elkaar en van elkaar te leren. Hiervoor vragen we je als deelnemer om bij jouw aanmelding een aantal beeldvragen te beantwoorden. Het is leuk om te doen en gaat snel. Zo kunnen we het event nog beter voorbereiden en jou koppelen aan interessante deelnemers. Ook gebruiken we je voorkeuren om je een voorstel te doen voor workshops die het beste aansluiten bij jouw profiel. Na het kennis event vatten we alle opgedane inzichten voor je samen.


Programma


Wil jij erbij zijn?

Stuur een email aan frank@yesweconnect.nl en je ontvangt de gegevens voor de aanmelding (vanaf 9 mei is de registratiepagina geopend). Aan je deelname zijn geen kosten verbonden. Deelname is voorbehouden aan mensen die binnen de doelgroep van het event vallen. We hebben een beperkt aantal plekken gereserveerd voor bureaus en zzp-ers.


Later Event: November 29
Onboard.Amsterdam