DE SALES EEN BOOST GEVEN? DEEL KANSEN EN CONTACTEN!

OQ2C0937-event-borrel-WEB.jpg

Hoe krijg je het voor elkaar dat jullie salesmensen cross-selling kansen met elkaar gaan delen? Hoe krijg je ze zover dat ze elkaar vertrouwen met hun klanten? Met deze aanpak van jullie cross-selling event geef je de sales een enorme boost.

  • Breng al je salesmensen bij elkaar.

  • Leer elkaar echt kennen.

  • Geef het onderlinge vertrouwen een impuls.

  • Deel cross-selling kansen.


Team foto

Leads uitwisselen

Meer verkopen aan je bestaande klant klinkt erg logisch, maar de praktijk is weerbarstiger. Als je eigen salesmensen elkaar niet (goed) kennen, kan het voorkomen dat ze huiverig zijn om hun goede relaties ook andere producten of diensten van de organisatie aan te bieden.

Dit kun je oplossen door te beginnen met een uitgebreide kennismaking met de salesmensen van de verschillende onderdelen. Als iedereen inziet dat er in de hele organisatie goede salesmensen en accountmanagers rondlopen kun je vervolgens met elkaar cross-selling leads uitwisselen. Voor een verzekeringsorganisatie mochten we hiermee aan de slag en hebben we in 1 middag 120 salesmensen met elkaar verbinden en werden er 600 cross-selling kansen gedeeld. Lekker resultaat, toch?
Yes! We Connect team

Yes! We Connect team

Free brainpicking

Wil je graag eens doorpraten over onze aanpak voor cross-selling? Of wil je een concreet voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.