Kick-off voor Engie Energie Nederland

Kick-off voor Engie Energie Nederland

Klant: Engie

Deelnemers: 500

Datum: 17 januari 2019

Locatie: IJsselhallen Zwolle

Doel: Een kick-off bijeenkomst voor alle medewerkers van ENGIE Nederland, 500 collega's. Het thema is verbinding tussen de afdelingen, tussen de collega’s van al die afdelingen en de verbindende factor tussen staf en operatie rondom het thema Energietransitie, waar ENGIE een voorloper in wilt worden/blijven en dus in het DNA van de hele organisatie moet worden vervlochten.


Engie maakt een gigantische transitie door. Topvrouw Isabelle Kocher stuurt haar bedrijf actief naar die activiteiten, die een bijdrage leveren aan de energietransitie. In korte tijd heeft ze voor tientallen miljarden aan activiteiten afgestoten en opnieuw geïnvesteerd in activiteiten die bijdragen aan dit doel. De COO van Engie Energie Nederland Guido Frenken inspireerde met dit verhaal de medewerkers die bij elkaar waren gekomen voor de kick-off van 2019.

Engie heeft hele gave plannen en aan ons de taak om te zorgen dat iedereen elkaar beter leerde kennen. In gesprek ging over de mooie projecten van 2018 en welke bijdrage hij/ zij kan en wil leveren aan de uitdagingen van 2019. Een inspirerende en zeer energieke bijeenkomst van een bijzonder club mensen met een missie.