Engie BtoC kwartaalbijeenkomst

Image from iOS (4).jpg

Klant: Engie BtoC

Deelnemers: 140 medewerkers

Datum: 22 juni 2018

Locatie: Urbana - Zwolle

Doel: is om de verbinding meer te zoeken, omdat we ons realiseren dat dit een randvoorwaarde is om succesvol te zijn binnen de strategie van ENGIE!


De energiewereld maakt een enorme transitie door. Engie wil hierin voorop lopen en heeft ambitieuze plannen om Nederland te verduurzamen. Om deze plannen te kunnen realiseren is ieders inzet nodig. De bijeenkomst stond dan ook in het teken van het in actie zetten van deze plannen.

De aanpak die we met elkaar hebben ontwikkeld, ging uit van het maken van verbinding. Met elkaar en met de strategie. Iedereen had een profiel gemaakt met daarin een ook aantal specifieke vragen over de toekomst, duurzaamheid en samenwerken. Door de persoonlijke badges, de match machines, matchmakers en quizrondes leerde iedereen elkaar beter kennen en ontstond een mooie energie in de zaal.

Directeur Gerwin bracht op interactieve manier de strategie van Engie over. Hierna ging iedereen in teams van 10 collega’s aan de slag met de vraag “wat is er nodig om de strategie te laten slagen”. De laatste stap was het in kaart brengen van ieders inbreng in de realisatie van de strategie. Yes! We Connect blijft Engie helpen om te werken vanuit verbinding om haar strategie te kunnen realiseren.

 

Resultaat: Verbinding onderling. De strategie is tot leven gekomen en iedereen heeft zijn bijdrage geformuleerd.