Nyenrode Terugkomdag Advanced Management Programs

Alumni event 31 mei-29.jpg

Klant: Nyenrode Business Universiteit -

Deelnemers: 100 managers

Datum: 31 mei 2018

Locatie: Nyenrode

Doel: leren van elkaar


Nyenrode haalde deelnemers aan de Advanced Management Programs terug naar de campus voor een interactieve middag. Met Yes! We Connect mochten we zorgen voor de energieke start van het programma, waarbij de deelnemers elkaar beter leerden kennen. De teamindeling op basis van een onderlinge overeenkomst zorgde ervoor dat iedereen nieuwe contacten maakte en niet bij de “usual suspects” aanschoof. In het inhoudelijk programma van Nyenrode stroomde de kennis vanuit de docenten naar de deelnemers. En door de Yes! We Connect aanpak stroomde de kennis en ervaringen ook tussen de deelnemers. Een heerlijke middag!

 

Resultaat: Veel energie vanaf de start van de dag. Verrassende ontmoetingen en verse inzichten voor iedereen.