Hogeschool Utrecht onboarding

G14_2018-05-07_0023.JPG

Klant: Hogeschool Utrecht

Deelnemers: 20-30 medewerkers per keer

Datum: sinds april 2018 - 6 keer per jaar

Locatie: Hogeschool Utrecht

Doel: warm welkom en starten van interne netwerk


We ondersteunen Hogeschool Utrecht bij de introductiedagen voor nieuwe medewerkers. Om de 2 maanden organiseert de HU een bijeenkomst voor haar nieuwe mensen. Vooraf maakt iedereen hiervoor een profiel aan met daarin zijn of haar persoonlijke voorkeuren.

Op de introductiedag ligt er voor iedereen een persoonlijk badge klaar met daarop de teamindeling en diverse matches met anderen. De inloop is nu al gelijk heel prettig voor deelnemers. Iedereen praat met iedereen over de voorkeuren op de badges. Tijdens de kennismakingsronde zit je in een team met gelijkgestemden; ochtendmensen, hardlopers, muzikanten,…

Je leert elkaar beter kennen en tijdens de quizronde strijd je samen om de grote prijs. In het tweede deel van het programma ontmoet je met elkaar het college van bestuur en gaan de nieuwelingen met hen in gesprek over de HU, de organisatie en haar ambitie.

 

Resultaat: Iedereen voelt zich erg welkom binnen de organisatie en maakt gelijk contacten op diverse afdelingen.