Rabobank onboarding

Image from iOS.jpg

Klant: Rabobank

Deelnemers: 80-100 medewerkers per keer

Datum: sinds januari 2018 (10 keer per jaar)

Locatie: Rabobank Bestuurscentrum

Doel: Rabobank cultuur laten ervaren en starten met een netwerk


Sinds januari 2018 zijn we betrokken bij de onboarding van alle nieuwe medewerkers van Rabobank. Bijna elke maand ontvangt Rabobank haar nieuwe medewerkers in Utrecht. Collega’s van regionale callcenters ontmoeten managers, IT-ers ontmoeten risk officers etc. Een heerlijke mix van mensen en functies. Het programma start met het verhaal van de Rabobank door een van de leden van de groepsdirectie. Hierna gaan we aan de slag met de kennismaking. Iedereen heeft een persoonlijke badge en is ingedeeld in een team.

Met elkaar delen ze een overeenkomst. Het zijn bijvoorbeeld allemaal teamsporters, avondmensen of yoga-beoefenaars. De kennismaking blijft niet beperkt tot het eigen groepje. De groepen treffen elkaar in diverse teamgames en komen zo ook meer te weten over de achtergronden en voorkeuren van mensen in andere groepjes. Aan het eind van de sessie verdiepen ze de kennismaking met elkaar tijdens de Schatgraven ronde. Hierin ontdek je elkaars professionele inbreng in de Rabobank organisatie. Een lekkere start van je carrière binnen deze grote organisatie.

 

Resultaat: Nieuwe medewerkers starten direct met een netwerk binnen heel Rabobank.