Meeùs Cross-selling bijeenkomst

IMG_7755.JPG

Klant: Meeùs

Deelnemers: 120 salesmensen

Datum: 21 september 2017

Locatie: Innstyle - Maarssen

Doel: leads overdragen na verandering in de salesorganisatie


Na een wijziging van de organisatie bestond het vermoeden dat er kansen bleven liggen. De salesorganisatie was veranderd van een regionale indeling naar een sectorale indeling. Iedereen kwam samen bij Innstyle in Maarssen. Een heerlijke locatie aan de Maarssenveenseplas.

De kennismaking verliep energiek. Tijdens de quiz was iedereen super fanatiek. De sfeer zat er goed in, toen we startten met de netwerkronde. Iedereen beschreef zijn vraag aan de teamgenoten aan de tafel.

Na een kort rondje om alle vragen even aan te horen, ging iedereen geconcentreerd aan de slag. Gemiddeld kreeg elke vraag naar salesleads 5 reacties van de teamgenoten. Een mooie opbrengst voor een middagje werken met veel energie en plezier.

 

Resultaat: 600 (120 x 5) salesleads uitgewisseld.