Project start up Ketheltunnel

Afbeelding6.png

Klant: Rijkswaterstaat (via Copernicos)

Deelnemers: 25 projectcollega’s van 3 verschillende organisaties

Datum: 30 mei 2017

Locatie: Zalmhuis - Rotterdam

Doel: elkaar leren kennen en project aftrappen


Na de oplevering van de Ketheltunnel start het gebruik en onderhoud van deze snelwegtunnel in de A4 tussen Schiedam en Vlaardingen. Deze opdracht is gegund aan een consortium van Loyalis en Heijmans. Zij zorgen samen met Rijkswaterstaat voor een veilige en vlotte doorstroming van verkeer door de tunnel.

Yes! We Connect werkte samen met Copernicos het programma voor de bijeenkomst uit. Copernicos zorgde voor de opstart van de inhoudelijke samenwerking. Onze bijdrage zat in het versterken van de onderlinge kennismaking.

De bijeenkomst begon met de kennismaking op persoonlijk vlak. Hoewel de heren elkaar eigenlijk allemaal al vaker hadden ontmoet, kwamen er veel onverwachte zaken over elkaar naar voren. Tijdens de verdiepende ronde ontdekte iedereen elkaar professionele drijfveren.

Voor de inhoudelijks samenwerking bracht Copernicos een schema in kaart met de te bereiken resultaten en het systeem waarbinnen dit gedaan wordt. Door dit samen te bouwen begreep iedereen de complete context. Uiteindelijk plotte iedereen zijn persoonlijke bijdrage op de kaart. 

Resultaat: Blije projectcollega’s en een vliegende start van het project.