CASE: Intertoys

CASE IN HET KORT

Klant: Intertoys
Deelnemers: 350 medewerkers
Datum: 9 januari 2017
Locatie: Midden Nederland Hallen
Doel: een nieuwe eenheid te smeden


In 2016 mocht Yes! We Connect een bijdrage leveren aan de fusie van de hoofdkantoren van speelgoedmerken Bart Smit en Intertoys. In januari 2017 volgde de integratie van de winkelformules. 350 vestigingsmanagers van Bart Smit en Intertoys kwamen samen om een nieuwe eenheid te smeden. De bijdrage van Yes! We Connect was het creƫren van een goede en verbindende sfeer voor deze groep. In het eerste deel kwam er veel energie los in de zaal tijdens het voorstelrondje en de quiz. Tijdens het middagprogramma werden buddy-groepjes geformeerd van vestigingen in 1 regio met diverse achtergronden. De buddy-groepjes ondersteunen elkaar bij de transtitie naar 1 winkelformule; Intertoys.

Resultaat: startenergie voor deze grote verandering.