CASE: ING - Tribedays

CASE IN HET KORT

Klant: ING
Deelnemers: 2200 medewerkers
Datum: juni 2016
Locatie: SugarCity Amsterdam
Doel: Kennis delen na 1 jaar agile werken

Yes! We Connect heeft de afgelopen jaren al diverse projecten voor en met ING uitgevoerd. Bijzonder was het project waarbij de ING organisatie de overgang markeerde naar agile werken.
Een jaar na het de start met agile werken komen in 2 dagen 2200 ING-ers bij elkaar om kennis, ervaringen en leermomenten te delen. Yes! We Connect leverde kennismakingsbadges en presentaties. In 2015 werd gevraagd naar de verwachtingen van agile werken. In 2016 werd gevraagd hoe dit in werkelijkheid was uitgepakt. Dit leverde interessante statistiek op.


It's almost one year since we launched our entirely new agile way of working. Time to share our knowledge, experiences & learnings. We're proud and still learning every day. Tribedays ING Nederland, 23 and 24 May 2016.