CASE: Utrecht Science Park, Conclusion en Rabobank Utrecht

CASE IN HET KORT

Klant: Rabobank Utrecht, Conclusion en Utrecht Science Park.
Periode: 5 april 2013
Locatie: Conclusion Utrecht
Doel: Verbinden van innovatiekracht in Utrecht

Op het skydeck van de Conclusion toren naast het FC Utrecht stadion ontmoeten 60 innovators elkaar. Start-ups van UtrechtInc, onderzoekers van het UMC en diverse ondernemers en managers uitgenodigd door Conclusion en Rabobank Utrecht. Het doel van de bijeenkomst was elkaar leren kennen en contacten uitwisselen om zo innovatie een boost te geven.


Enkele reacties van de deelnemers:

De opzet van Connect werkt sterk drempelverlagend in het aangaan van een gesprek. De afsluiting met het netwerkboekje is super slim en werkt als een trein, ik heb goeie tips gekregen!
Divers gezelschap, creatieve, originele opzet.
Dat je daadwerkelijk probeert elkaar te leren kennen - de profielen en het spel element waren een leuke aanleiding tot gesprek.
Het was fun. inspirerende presentaties, leert andere dingen van mensen weten, opent jezelf en biedt andere gespreksonderwerpen
Praktisch, weinig stilzitten maar lekker doen. En makkelijk om met elkaar in contact te komen op een andere manier.
Goede sfeer, door verschillende vormen van interactie.
Lekker concreet en zowel informeel als zakelijk!
Introductie met Match Machines leuke manier om nog onbekenden te spreken. Ronde tafel afsluiting erg goed. Samengevat: professioneel, leerzaam, leuk.
Profielmatching game is verrassend en goede ijsbreker voor begin.
Door het spelelement werd de sfeer ontspannen en gezellig. De beste ingrediënten om mensen te leren kennen. Zeer geslaagde middag