CASE: Univé en Tromp Advies

CASE IN HET KORT

Klant: Univé en Tromp Advies
Periode: 7 oktober 2014
Locatie: Museum De Koperen Knop, Hardinxveld-Giessendam
Doel: Gemeenschappelijke relatiemiddag

Yes! We Connect mocht de bijeenkomst faciliteren voor Univé en Tromp Advies. Ieder had een 25-tal relaties uitgenodigd om te netwerken.


Geslaagde relatiemiddag Tromp Advies Accountants & Belastingadviseurs en Univé Rivierenland. Dinsdag 7 oktober hebben Tromp Advies en Univé een gemeenschappelijke relatiemiddag georganiseerd, aangezien zij zich beiden onder meer richten op ondernemers in het MKB. In Museum De Koperen Knop werden ondernemers aan elkaar gekoppeld op grond van een gemeenschappelijke eigenschap of interesse. Met behulp van het spelconcept Connect konden zij elkaar beter leren kennen en met elkaar zoeken naar oplossingen voor vraagstukken binnen hun onderneming, hetgeen leidde tot leuke nieuwe connecties en verrassende inzichten. Na dit interactieve spel kreeg iedereen de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje het spel na te bespreken en verder kennis te maken. Bovendien werd voor de liefhebbers een rondleiding door het fraaie museum georganiseerd. Tromp Advies en Univé kijken, met hun relaties, dan ook terug op een geslaagde middag.
— Publicatie Gorcumse Courant