CASE: TMI

CASE IN HET KORT

Klant: TMI - Taxatie Management Instituut
Datum: 29 september 2016
Locatie: Bomencentrum Nederland, Baarn
Doel: Congres in het teken van kwaliteit, innovatie en delen

TMI - Taxatie Management Instituut is het kwaliteitslabel voor taxateurs van zakelijk onroerend goed. Voor het TMI congres mocht Yes! We Connect de verbinding versterken tussen de 100 aanwezige concullega’s. De eerste kennismaking via een voorstelronde en vlotte quiz leidde tot veel energie in de zaal.

Vervolgens kwamen in het programma 3 inspirerende sprekers aan bod. Na elke spreker kregen de aanwezigen in groepen van 10 personen een stelling te verwerken. De interessante gedachten uitwisselingen leiden tot een stellingname per groep. Een verbindende en inhoudelijk sterke bijeenkomst voor TMI.


Veel dank Frank en team voor het mooie congres dat we vandaag mochten hebben. Je hebt ons geholpen om een echt ander congres neer te zetten, gericht op verbinding maken. Heel fijn!
— Ans de Wijn, voorzitter TMI