CASE: Rabobank Vakdagen

CASE IN HET KORT

Klant: Rabobank Nederland - Vakdagen
Deelnemers: circa 100 directeuren en 7 x 100 managers
Aantal sessies: 2 x per jaar 7 sessies (lopend sinds najaar 2013)
Locatie: Utrecht en omgeving
Doel: Ervaringen delen

Voor Rabobank Nederland leveren we een bijdrage aan de Vakdagen, een halfjaarlijkse bijeenkomst van de diverse lokale banken. Een stuk of 600 managers en directeuren komt over een aantal dagen bij elkaar om kennis, inzichten en ideeën uit te wisselen. Leren van elkaar staat hierbij centraal, want wat in Emmen tot mooie resultaten leidt, kan in Terneuzen ook werken. Yes! We Connect faciliteert deze bijeenkomst met een kennismakingssessie aan het begin van de dag en een netwerkronde aan het einde van de bijeenkomst. In de tussentijd volgen de deelnemers workshops en kennissessies. Een krachtige manier om Leren van elkaar in de praktijk te brengen.


Enkele reacties van de deelnemers:

Het valt op dat iedereen erg hulpvaardig is op deze manier, je legt een hoop contacten en deelt een hoop kennis op een snelle manier.
Altijd goed om van collega’s te horen wat beter kan. Ik ga hier zeker iets mee doen. Goede eyeopeners gekregen van mijn collega’s.
Ik heb antwoorden gekregen waar ik echt iets mee kan!
Ontzettend leuke vorm om een keer niet plenair te luisteren maar echt actief bezig te zijn samen. Goed om te zien dat er veel dezelfde problemen zijn en dan te kunnen horen hoe andere dit hebben aangepakt. Ik heb er duidelijk iets uitgehaald.