CASE: Driscoll’s

CASE IN HET KORT

Klant: Driscoll’s
Periode: December 2015 - Januari 2016
Deelnemers: 300 medewerkers uit Nederland, België, Engeland, Spanje, Portugal en Marokko
Locaties: Nederland en Huelva
Doel: Meer verbinding


Driscoll’s is een Amerikaans bedrijf dat aarbeien en bessen verbouwt. In Breda staat het hoofdkantoor voor de verkoopactiviteiten in Europa en de aansturing van de productie en logistieke operatie. Vanwege de snelle groei is er een sterke behoefte om meer verbinding met elkaar te maken. Enerzijds persoonlijk. Veel mensen kennen elkaar alleen van emailtjes. Anderzijds wil Driscoll’s zich verenigen achter het grote doel om Delight te schenken aan de wereld. Om dit te kunnen doen, moet elke stap van het proces Delight leven, beleven en uitstralen.

Yes! We Connect leverde een bijdrage aan het versterken van de verbinding. Door te werken aan kennismaking tijdens de eindejaarsbijeenkomsten in Breda en Huelva (Spanje). Ook het Delight thema mochten we onder handen nemen. Hiervoor hebben we een workshop ontwikkeld, gerealiseerd en via train de trainer sessies overgedragen aan de organisatie.


Did the Year End Event contribute to your connectedness within Driscoll’s?


Het was echt super geregeld. Iedereen vond het heel erg leuk en ik heb vele enthousiaste verhalen gehoord. Goed gedaan hoor!
— Theo Houwen, Managing Director Europe, Middle East and Africa at Driscoll'
Ik heb persoonlijk erg veel leuke reacties gehoord, vanmorgen is er tijdens het MT aandacht aan besteed en ook hier is de gehele indruk erg positief en Mieke zei dat dit het eerste jaar is geweest waar mensen spontaan naar haar toe kwamen met positieve feedback. Super!
— Loes van Staveren, Executive Liaison Officer
Dat we nu ook van alle medewerkers een profielfoto hebben is echt heel waardevol voor ons.
— Mieke Pulles, Corporate Communications Supervisor EMEA